Trump son konuşmasını yaptı: Bir şekilde geri döneceğiz

Trump son konuşmasını yaptı: Bir şekilde geri döneceğiz
Donald Trump, ABD Başkanlığı'na veda ederken yaptığı konuşmada " Bu sadece şimdilik bir veda, ama bir şekilde geri geleceğiz" dedi.

Dört yıllık başkanlık koltuğuna veda eden Donald Trump, Beyaz Saray’dan da ayrıldı.  Trump eşi Melania Trump'la beraber kendisi için 'veda töreninin' yapılacağı Maryland eyaletinde yer alan Joint Base Andrews askeri havalimanına ulaştı. Trump, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Amerikan ordusunu yeniden inşa ettik, uzaya yönelik yeni bir askeri güç ortaya koyduk. Biz sıradan bir yönetim değiliz. Yaptıklarımızı gördüğünüzde bizi hatırlayın. Ekonomimiz, müthiş bir ilerleme kaydetti. Salgın tüm ülkeler gibi bizi de etkiledi ancak kimse kendisini kurtaramadı. Biz ise tıbbi bir mucizeye imza atarak 9 ayda aşı ürettik. Tarihteki en büyük vergi indirimini başardık. Vergilerinizi yükseltmek istiyorlar. İstihdam yarattık. Şimdiden veriler çok iyi halde. Hisse senedi piyasası da pandemi başlangıcından daha yüksek seviyelerde.  Bu sadece şimdilik bir veda, ama bir şekilde geri geleceğiz. Başkan yardımcısı Pence’e ve Kongre’ye teşekkür ediyorum, Kongre ile iyi çalıştık. Güzel bir hayat yaşayın, yakında görüşürüz."

Dünya