Tunç Soyer'den hedef gösterilmesiyle ilgili açıklama: Hiç kimse gölge düşüremez

Tunç Soyer'den hedef gösterilmesiyle ilgili açıklama: Hiç kimse gölge düşüremez
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "100 yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi" sözleri nedeniyle kendisini hedef gösterenler yanıt verdi. Soyer, "Hepimizin tek yürek olduğu bu muhteşem buluşmaya hiç kimse gölge düşüremez" paylaşımı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmadan dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar ve AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından hedef alınmıştı.

Tunç Soyer, dün 9 Eylül İzmir'in kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinliklerinin ardından bugün kendisini hedef alanlara yanıt verdi.

Soyer'in Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle:

"Sevgili İzmir. Dün akşam çok güzeldin! Hepimizin tek yürek olduğu bu muhteşem buluşmaya hiç kimse gölge düşüremez. Biz işgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkanının değil, bağımsızlığımız için göğsünü siper eden Mustafa Kemal Atatürk'ün ve bu uğurda canını feda eden atalarımızın izinden yürümeye devam edeceğiz."

Politika