Tuncay Özkan 15 dakikalık videoyla kendisini savundu: Fethullahçılar bana operasyon yapıyor, ben devrimciyim

Tuncay Özkan 15 dakikalık videoyla kendisini savundu: Fethullahçılar bana operasyon yapıyor, ben devrimciyim
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Twitter üzerinden 15 dakikalık yaptığı açıklamada "Fettullahçı arkadaşların uydurdukları bir yalan silsilesi üzerine, çok büyük paralar harcayarak, yaklaşık 1.5 milyonu aşkın tweet atarak feyk hesaplar ile oluşturdukları bir algı operasyonu ile karşı karşıyayız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Twitter'dan 15 dakikalık bir video ile kendisini savundu.

"Eyvallah, başlıyoruz" başlıklı videoda Özkan, “Fettullahçı arkadaşların uydurdukları bir yalan silsilesi üzerine, çok büyük paralar harcayarak, yaklaşık 1.5 milyonu aşkın tweet atarak fake hesaplar ile oluşturdukları bir algı operasyonu ile karşı karşıyayız” dedi.

Tuncay Özkan ayrıca açıklamalarında ANKA Haber Ajansı’nın sahibinin kendisi olmadığına da yer verdi.

Özkan, "İddia şu, ben ıslak imzaları tutanakları aldım gece iki üç arasında, bunları Saray'a götürdüm. Saray buna 95 milyon dolar ödedi. Nasıl ödedi ıslak imzalı tutanakları götürdüğüm için. Arkadaşlar ıslak imzalı tutanak ne demek? Bu tutanak seçime giren bütün partilere götürülüyor. Bu durum itibar suikastına dönüşmüş durumda" diye konuştu.

Politika