Türk dizilerini takip etmek isteyen yabancılara Türkiye'de Türkçe kurs verilecek

Türk dizilerini takip etmek isteyen yabancılara Türkiye'de Türkçe kurs verilecek
Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, "Yabancı insanların Türkiye'ye, özellikle düşük turizm sezonunda Antalya'ya gelerek 1 aylığına Türkçe dersi almasını sağlayacağız. Böylece Türkçe öğrenip Türk dizilerini rahatlıkla takip edebilecekler" dedi.

izmet İhracatçıları Birliği (HİB) ve Türk Hava Yolları (THY) eğitimde yabancı öğrenci sayısını ve ihracatı artırmak için işbirliği yaptı. Yapılan anlaşma ile öğrenci ve ailelerine indirimli bilet imkanları sağlanacak. Törende HİB ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ile HİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Eğitim Hizmetleri Komitesi Başkanı Mustafa Aydın yer aldı. THY ile HİB arasında imzalanan protokol kapsamında, bugünden itibaren 30 Kasım 2023'e kadar düzenlenen biletlemeler ve 31 Aralık 2023'e kadar gerçekleşecek uçuşlar için yüzde 30'a varan indirimler sağlanacak.

Ekonomi gazetesinden İmam Güneş'in haberine göre Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, "Yabancı insanların Türkiye'ye, özellikle düşük turizm sezonunda Antalya'ya gelerek 1 aylığına Türkçe dersi almasını sağlayacağız. Böylece Türkçe öğrenip Türk dizilerini rahatlıkla takip edebilecekler" dedi.

Ekonomi