Türkiye’de bir ‘kurtarılmış bölge’: Menzil Köyü’nün görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye’de bir ‘kurtarılmış bölge’: Menzil Köyü’nün görüntüleri ortaya çıktı
Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere birçok bakanlık ve kamu kurumunda kadrolaştığı bilinen Menzil Cemaati’nin Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki Menzil köyünün çarpıcı görüntüleri ortaya çıktı.

Bakanlıklardaki kadrolaşmasıyla bilinen ve 2023 seçimlerinde AKP ve Erdoğan’ı destekleyen Menzil Cemaati’nin Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki Menzil köyünden görüntüler ortaya çıktı.

Gazeteci Nasuh Bektaş, sosyal medya hesabından köyden görüntüler yayınladı.

Bektaş, ayrıca "Evet burası Türkiye, Adıyman Kahta, Menzil Köyü. AKP'nin devlet içine yerleştirdiği Menzil Cemaatine ait kurtarılmış bölge" notunu düştü.

Bektaş'ın paylaştığı görüntülerde etrafta polis ve jandarma da görülüyor. Öte yandan Menzil Sofrası, Menzil Manav, Menzil Market gibi dükkanlar bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Menzil Cemaati’nin lideri Abdulbaki Erol’un Menzil köyünden İstanbul’a dönüşüne dair görüntüler de ortaya çıkmıştı. Birgün Gazetesi’nin yayınladığı görüntülerde, Menzil köyünden ayrılan Erol’u cemaat mensuplarının kalabalık bir şekilde uğurladığı, milyonlarca liralık araçların yer aldığı Erol’un konvoyunda çakarlı araçların da bulunduğu görülüyor. (Kısa Dalga)

Gündem