TV100'ün 'SADAT' reklamı çelişkisi: Yayıncılık kazası mı, kumpas mı?

TV100'ün 'SADAT' reklamı çelişkisi: Yayıncılık kazası mı, kumpas mı?
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın katıldığı programda yayınlanan SADAT reklamları ile ilgili farklı yorumlar yaptığı öne sürüldü. Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun “Bunun bir yayıncılık kazası olduğu ortada” dediğini iddia ederken, Uğur Dündar, "Çok amaçlı kumpasın farkında olduğunu" dediğini aktardı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programına verilen SADAT reklamına ilişkin tartışmalar devam ediyor.

Reklamın programda 6 kez yayınlanması ve tarafların açıklamalarındaki çelişkilerin ardından olayın bir 'kumpas' olduğu değerlendirmesi yapılmıştı.

“Bunun bir yayıncılık kazası olduğu ortada”

Akşam saatlerinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'SADAT' reklamlarıyla tepkilerin odağında olana kanalın sahibi Necat Gülseven ile CHP Genel Merkezi'nde bir saat 15 dakika görüşmesi dikkat çekti

Gazeteci Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu görüşmede yayındaki reklamlar için “Bunun bir yayıncılık kazası olduğu ortada” dediğini aktardı.

"Çok amaçlı kumpasın farkında olduğunu belirtti"

Gazeteci Uğur Dündar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun "kumpasın farkında olduğunu" söylediğini aktarması kafaları karıştırdı.

Uğur Dündar'ın paylaşımı şöyle:

"CHP lideri Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm.
TV-100 ve bana karşı en ufak kırgınlığı bulunmadığını, çok amaçlı kumpasın farkında olduğunu belirtti.
Röportajı çok beğendiğini söyledi ve yeni bir söyleşi için de söz verdi.
Bu da Sn. Kılıçdaroğlu'nun ve benim
Sadat'a golümüz olsun!"

Gündem