Twitter'da karakter sayısı 4 bin mi olacak?

Twitter'da karakter sayısı 4 bin mi olacak?
Elon Musk, Twitter'daki gönderilerde izin verilen maksimum karakter sayısında değişiklikle ilgili açıklama yaptı. Musk, bir kullanıcının Twitter'ın karakter sayısını 4 bine çıkarıp çıkarmayacağı sorusunu "Evet" diye yanıtladı.

Twitter, 140 olan karakter sayısını Kasım 2017'de ikiye katlayarak 280'e çıkarmıştı.Twitter'ı 44 milyar dolara satın alma sürecini ekim ayı sonunda tamamlayan Musk, devralmanın ardından, platformun gizliliği, siber güvenliği ve sansüründen sorumlu üst düzey yöneticileri ve çalışanların yaklaşık üçte ikisi işten çıkarırken, şirketin günlük operasyonlarını da değiştirdi. Sputnik'teki habere göre 6 Kasım'da sosyal medya platformunun uzun gönderilere oluşturmasına izin vereceğini duyuran Elon Musk, bu kez gönderilerde izin verilen maksimum karakter sayısında değişiklikle ilgili açıklama yaptı.

Karakter sayısını 280'den 4 bine çıkarmayı planladıklarının işaretini veren Musk, bir kullanıcının Twitter'ın karakter sayısını 4 bine çıkarıp çıkarmayacağı sorusunu "Evet" diye yanıtladı.

Teknoloji