Üç adet MacBook geliyor... Apple'ın M3 işlemcili MacBook'ları yolda

Üç adet MacBook geliyor... Apple'ın M3 işlemcili MacBook'ları yolda
Apple'ın merakla beklenen cihazlarından biri olan MacBook'ları için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu bağlamda üç adet MacBook geliyor.

Apple'ın bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı yeni iMac hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Şirket bu yıl Apple Silicon destekli Mac Pro ve iki MacBook Air modeli de çıkarmaya hazırlanıyor.

Bloomberg editörü Mark Gurman'ın haberine göre Apple, dizüstü ve masaüstü bilgisayar serilerinde yeni bir güncellemeye hazırlanıyor. Söz konusu ürünler arasında 3 nm üretim sürecine sahip M3 işlemciyle güçlendirilmiş yeni bir iMac modeli de olacak.
Aktarılan bilgilere bakılırsa cihaz yine aynı şekilde 24 inç ekranla karşımıza çıkacak. Yeni iMac'in gelişim süreci sona yaklaşmış olsa da üç aydan önce seri üretime girmesi beklenmiyor. Bu da en erken yılın ikinci yarısında satışa sunulması demek.

iMac dışında üç yeni Mac daha yolda

Donanımhaber.com aktardığına göre yeni iMac'in mavi, gümüş, pembe ve turuncu dahil olmak üzere selefiyle aynı renk seçenekleriyle geleceği bildiriliyor. Gurman ayrıca Apple'ın yeni iMac'in yanı sıra ilkbahar-yaz aylarında üç bilgisayar daha piyasaya sürmeyi planladığını söyledi:

Apple Silicon işlemcili ilk Mac Pro
Güncellenmiş 13 inç MacBook Air
İlk 15 inç MacBook Air

(Kısa Dalga)

Teknoloji