Ümit Özdağ'dan Ankara Büyükşehir Belediyesi önüne çağrı

Ümit Özdağ'dan Ankara Büyükşehir Belediyesi önüne çağrı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Mansur Yavaş'ın adaylığını ilan etmesi için halkı ABB'nin önüne çağırdı. Özdağ, Altılı Masa toplantısından önce Muharrem İnce'yi destekleyeceğini açıklamıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adayı olması için bir kez daha çağrı da bulundu. Özdağ bu sefer halkı da Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önüne çağırdı.

Özdağ şunları kaydetti:

"Türk halkının iradesi ile siyasetçi pazarlıkları arasında mücadelede gerçekleşiyor. Artık halkın Mansur Yavaş’ı sahaya davet etme zamanı geldi. 5 Mart Pazar günü saat 15.00’te Türk halkını Ankara Büyükşehir Bel. önüne “Mansur Başkan Göreve” çağrısında bulunmaya davet ediyorum."

Altılı Masa'daki krizden önce "Adayımız İnce" demişti

Özdağ, Altılı Masa'nın dün (2 Mart) yaptığı toplantıdan önce de Altılı Masa'nın Mansur Yavaş'ı aday göstermemesi halinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi destekleyeceklerini söylemişti.

Özdağ, “Mansur Yavaş’ı aday göstermekten vazgeçtiniz mi” sorusuna şu yanıtı verdi: “Onu biz aday gösteremeyiz ama CHP Mansur beyi aday yaparsa biz aday çıkarmayız ve onu destekleriz.” karşılığını vermişti.

(Kısa Dalga)

Gündem