Ümit Özdağ: Mehmet Ali Çelebi partimize katılacaktı, ağır geldi

Ümit Özdağ: Mehmet Ali Çelebi partimize katılacaktı, ağır geldi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’yi Zafer Partisi’ne davet ettiğini, kendisinin de kabul ettiğini ancak sonra vazgeçtiğini iddia etti.

CHP’den istifa ettikten sonra önce Millet Partisi’ne, oradan da AKP’ye geçen Mehmet Ali Çelebi ile yeni bir iddia gündeme geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Çelebi’yi, Zafer Partisi’ne davet ettiğini, kendisinin de kabul ettiğini ancak sonra vazgeçtiğini iddia etti.

Fox TV’de “İlker Karagöz ile Çalar Saat” programına katılan Özdağ, dikkat çekici iddiasını şu sözlerle dillendirdi:

"Bir eski asker, Erdoğan'ın yanında perdeden bozma kefenlerle siyaset yapacak. Bu benim büyük hayal kırıklığımdır. İlk kez açıklıyorum kamuoyu önünde. 3 defa Anadolu Kulübü'nde sohbet ettik ve Zafer Partisi'ne davet etmiştim, o da kabul etmişti. Mayıs ayında geleceğini söylemişti..Ama Zafer Partisi arkadaşa ağır geldi. Burada Atatürk çizgisinde bir Türk milliyetçiliği mücadelesi veriliyor. Türkiye'nin örtülü istilasına karşı bir direniş hattı oluşturmuş parti var. Tabi öbür tarafta da iktidar çemberi üzerinden tekrar Meclis'e girme kolaylığı var. Bana şunu söylüyordu: 'Ben daha çok gencim, bir daha milletvekili olmasam ne olur? Parti kurarım, Atatürk'ün mücadelesini veririm'... Doğrusu gelmiş olduğu noktada, Allah rahmet eylesin diyorum."

Politika