Ümit Özdağ ve Engin Özkoç arasında anket polemiği: Teknolojiden ve yeniliklerden uzak kalmayın

Ümit Özdağ ve Engin Özkoç arasında anket polemiği: Teknolojiden ve yeniliklerden uzak kalmayın
Zafer Partisi'nin sekizinci çıktığı anket sonuçlarına sinirlenen Ümit Özdağ'ın eleştirilerine CHP'li Engin Özkoç yanıt verdi.

BPT Araştırma şirketi yaptığı ankette CHP yüzde 29.9 ile birinci parti olurken, AKP yüzde 28.4 ile ikinci parti, Zafer Partisi ise yüzde 1.3 ile 8'inci parti oldu.

Anket sonuçlarında partisi 8'inci sırada çıkan Ümit Özdağ duruma tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından Özdağ şu paylaşımı yaptı:

"CHP Genel Merkezi’nin 5. katında araştırma yapınca sonucun böyle çıkması normal. Ancak Zafer Partisi CHP’nin 5. katında bile DEVA’dan fazla oy alır. Bunları sizin araştırmacı değil, manipülatör olduğunuzu kayıt altına almak için buraya koyalım."

Özdağ'a yanıt veren CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, "Hocam, yalnız CHP Genel Merkez 5. katta sadece havalandırma ve atık su değerlendirme sistemleri var" ifadesini kullandı.

Özkoç'un cevap vermesi üzerine Özdağ yeni bir paylaşım daha yaptı.

"TEKNOLOJİDEN VE YENİLİKTEN UZAK KALMAYIN"

Özdağ'ın "Alt zeminde olması gereken havalandırma ve atık su sistemlerini 5. Kata koyan bir mimar ile çalışan bir parti Türkiye’yi yönetmez Engin bey. Bizim için sıkıntı değil, 6. Kattan alırız Oyları. Orası da kedi yuvası demeyin sakın" paylaşımına Özkoç, "Bina akıllı bina olduğu için enerji tasarrufu sağlanması açısından alt ve üste eşit mesafedeki 5. kata yapıldı bu sistemler. 2004'te ekolojik bina yapmak vizyon ister hocam. Teknolojiden ve yeniliklerden uzak kalmayın..." paylaşımı yaptı.

Politika