Ünlü oyuncu nişanlandı, boşandığı eşi ise iki kızlarıyla geçim derdinde

Ünlü oyuncu nişanlandı, boşandığı eşi ise iki kızlarıyla geçim derdinde
Alice Evans ve Ioan Gruffudd ilk olarak 102 Dalmaçyalı filminin çekimleri sırasında tanıştı. Sette başlayan bu aşkın ardından 2006’da yılbaşı günü nişanlandılar ve 14 Eylül 2007'de Meksika'da evlendiler.

Çiftin 2009 ve 2013’te iki kızı oldu. Bu mutlu mesut süren evlilik Ocak 2021'de Evans’ın Gruffudd'la ayrıldıklarını duyurmasıyla sonlandı. Mart 2021'de Gruffudd, Evans'tan boşanmak için dava açtı.

Alice Evans ve Ioan Gruffudd birbirlerine inanılmaz suçlamalar yöneltmeye devam ediyor... Bu arada Ioan Gruffudd birkaç yıldır birlikte olduğu ve artık kırmızı halıya da el ele çıktığı Bianca Wallace ile nişanlandı
Başta her ünlü ayrılığı gibi kızları ve servetleri konusunda velayet ve paylaşım anlaşması yapıp yollarına gidecekleri düşünülen iki ünlü oyuncu o zamanlardan beri bitmeyen kavgalar ve inanılmaz iddialarla gündemden düşmedi…

Kelebek'te yer alan habere göre; şubat 2022'de Gruffudd eski karısı Evans'a karşı aile içi şiddet gerekçesiyle uzaklaştırma emri çıkarttırmak istedi. Ağustos 2022'de ünlü aktöre ayrıldığı karısı Alice Evans’a karşı üç yıllık kalıcı bir yasaklama emri verildi.

Şiddet iddiası

Alice Evans ve Ioan Gruffudd'un iki kızı var... Çiftin büyk kızları Ella babası ve onun sevgilisinden şiddet gördüğünü söyleyip mahkemeye gitmişti... Ancak mahkeme Ioan Gruffudd için kızı tarafından istenen uzaklaştırma emrini çıkarmayı reddetti

Ocak 2023'te Evans, kısıtlama emrini iki kez ihlal ettiği iddiasıyla suçlamalarla karşı karşıya kaldı. Tüm bunlar yetmezmiş gibi çiftin büyük kızları Ella da mayıs ayında bu kez babası Ioan Gruffudd ve onun sevgilisi Bianca Wallace’ı polise şikayet etti.

Bu arada gözü aşktan başka bir şey görmeyen Ioan Gruffudd Bianca Wallace ile nişanlandığını duyurdu

14 yaşındaki Ella, babasından ve onun kız arkadaşından şiddet gördüğünü iddia ederek mahkemeye gitti ve onlar için uzaklaştırma emri çıkarılmasını talep etti. Tüm bu inanılmaz fırtınalı gelişmelerin arasında Alice Evans ve Ioan Gruffudd’un boşanma davası da bitmek bilmedi.

Garsonluk dahil iş arıyor

Alice Evans boşandıktan sonra iki kızıyla bir başına kaldı... Tüm birikimini mahkeme ve avukat masraflarına harcadığını söyleyen ünlü oyuncu geçim sıkıntısı çektiğini ve garsonluk dahil çalışabileceği bir iş aradığını itiraf etmişti

Eski karı koca temmuz ayında mahkeme tarafından yasal olarak boşanmış sayıldı. Ancak eski eşlerin velayet ve paylaşım anlaşmaları henüz tamamlanmadı. Alice Evans, Ioan Gruffudd’dan ayrıldığı ilk günlerde yıllardır psikolojik şiddet gördüğünü ve yıllardır ünlü aktörün kendisine eziyet çektirdiğini söylemişti.

Eski eşi, eski arkadaşıyla

Alice Evans cephesi bir yana, 50 yaşındaki Ioan Gruffudd 31 yaşındaki kız arkadaşı Bianca Wallace ile nişanlandı. Çiftin ilişkisi Alice Evans ve Ioan Gruffudd’un boşanma davası açıldıktan 7 ay sonra ortaya çıkmıştı. Boşandıktan sonra ciddi bir mali kriz yaşamaya başlayan Alice Evans ise bu ilişki açıklandıktan hemen sonra eski kocasını kendisinin de arkadaşı olan Bianca Wallace ile üç yıl süren bir ilişki yaşamakla suçladı.

Ioan Gruffudd ve Bianca Wallace haklarındaki iddialara aldırmadan aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. (Kısa Dalga)

Magazin