Ünlü oyuncu Tom Sizemore için umutlar tükendi

Ünlü oyuncu Tom Sizemore için umutlar tükendi
Geçen haftalarda evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Tom Sizemore'un menajeri Charles Lago konuştu. Lago, ünlü aktörün kurtulması için umutların tükendiğini ifade etti.

Saving Private Ryan (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan, 10 gün önce beyin anevrizması geçiren oyuncu Tom Sizemore’un yakınları, aktörün kurtulması içim umutların tükendiğini söyledi.

The Guardian’da yer alan habere göre; 61 yaşındaki oyuncu Tom Sizemore, beyin anevrizması geçirdikten sonra yoğun bakıma alınmıştı. Sizemore, 10 gündür komada tutuluyor.

Sizemore’un temsilcisi Charles Lago, oyuncunun iyileşmesi için tüm umutların tükendiğini belirterek şunları söyledi:

“Doktorlar ailesini umut kalmadığını yönünde bilgilendirdi ve hayatına son verme kararını almayı önerdi. Şu an aile bu konuda bir karar verme aşamasında.”

Rol aldığı Black Hawk Down (Kara Şahin Düştü) Born on the Fourth of July (Doğum Günü Dört Temmuz) Natural Born Killers (Katil Doğanlar) Saving Private Ryan (Er Ryan'ı Kurtarmak) gibi filmlerle tanınan Sizemore, hastalandığı sırada Impuratus adlı filmde oynamaya hazırlanıyordu. Oyuncu, o yapımda bir dedektifi canlandıracaktı.

(Kısa Dalga)

Magazin