Ünlü Sırp oyuncu Darko Peric 'Atatürk' filmi için 6 yıl sonra sakalını kesti

Ünlü Sırp oyuncu Darko Peric 'Atatürk' filmi için 6 yıl sonra sakalını kesti
Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı Lanistar Medya’nın imza attığı "Atatürk" filminin yabancı oyuncuları arasında ünlü İspanyol dizisi “La Casa De Papel”in Helsinki rolüyle uluslararası bir şöhrete kavuşan ünlü Sırp oyuncu Darko Peric de var.

“Atatürk” filminin ilki 3 Kasım’da seyirciyle buluşacak. Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı Lanistar Medya’nın imza attığı “Atatürk” filminin yabancı oyuncuları arasında ünlü İspanyol dizisi “La Casa De Papel”in Helsinki rolüyle uluslararası bir şöhrete kavuşan ünlü Sırp oyuncu Darko Peric de var.

Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki galasına da katılan Darko Peric, “Atatürk” filminde Bulgar General Stiliyan Kovachev canlandırdı.

ataturkthemovie-1698322663-3222086476823231047-61374849850-1024x576.jpeg

Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği filmin kamera arkası röportajında görüntüsüyle ilgili yaşadığı değişimi anlattı ve “6 sene tıraş olmadım… 6 sene sonra ilk kez sakalımı kestim. Gerçekçi görünmek için hazırlandım… 100 sene önce böyle sakal bırakıyorlarmış. Bu fiziksel bir özellikti. Genç bir kızın babasıyım. Hiç böyle bir rolde oynamamıştım… Baba rolünde…” dedi.

Darko Peric “Atatürk geçen yüzyılın en önemli liderlerinden biri… Öncelikle kadınlara eşit haklar verdi. 100 yıl önce bu hayal edilemez bir şeydi… Dünyanın bu bölgesinde devrimsel nitelikteydi…” açıklamasıyla Atatürk’ü övdü.

Magazin