Usta oyuncu, Marvel hayranlarını üzdü: "En iyi filmim değil"

Usta oyuncu, Marvel hayranlarını üzdü: "En iyi filmim değil"
Canlandırdığı "Iron Man" karakteriyle kariyerini yeniden yukarı çıkaran Robert Downey Jr. film yaşantısının en önemli iki filmini açıkladı.

"Sherlock", "Zodiac" ve "Yenilmezler" gibi filmlerle tanınan ABD'li ünlü oyuncu Robert Downey Jr. Marvel hayranlarını şaşırtan bir itirafta bulundu.

Nlife'tan Merve Girgin'in derlediği habere göre; Marvel sinema evreninde canlandırdığı "Iron Man" karakteriyle dünya çapında büyük bir hayran kitlesi kazanan oyuncu, kariyerinin en başarılı filmlerini açıkladı.

Hayranları, yıldızın Marvel filmlerinden birini söyleyeceğini sansa da Downey oldukça şaşırtan bir cevap verdi.

Robert Downey Jr. kariyerinin en önemli filmlerini açıkladı: Iron Man ilk sırada değil - 1

The New York Times'a konuşan aktör, 2006 tarihli "The Shaggy Dog" ve 2020 yılında vizyona giren "Dolittle" filmlerinin kariyerinin en önemli yapımları olarak yorumladı. "The Shaggy Dog" filmi eleştirmenlerden olumsuz yorumlar almış ve gişede başarı yakalayamamıştı.

Benzer şekilde "Dolittle" filmi de başarılı bir gişe filmi değildi. Oyuncu, Marvel kontratı bitince bu filmden teklif geldiğini söyledi. Aktör, "O sırada kurşun geçirmezdim. Tüm film türlerinin ustası olmuştum" dedi.

Öte yandan oyuncu, Christopher Nolan imzalı "Oppenheimer" filmiyle buluşmaya hazırlanıyor. Film 21 Temmuz'da sinemalarda...

Kültür Sanat