Uykusuz dergisi yayın hayatını sonlandırıyor: Son sayı yarın bayilerde

Uykusuz dergisi yayın hayatını sonlandırıyor: Son sayı yarın bayilerde
Haftalık mizah ve karikatür dergisi 'Uykusuz', Twitter’dan paylaştığı bir mesaj ile yayın hayatına son verdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada yarın son sayının çıkacağı belirtildi.

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, 2007 yılında başladığı yayın hayatına Twitter’dan paylaştığı bir mesaj ile son verdiğini duyurdu. Dergi kapağında Yiğit Özgür'ün yaratıcısı olduğu karikatür karakterine yer verilirken, karakterin konuşma balonuna "Hoşçakalın" yazıldı.

Son sayısının kapağını sosyal medya üzerinden paylaşan Uykusuz, şu açıklamayı yaptı:

“Son sayımız yarın bayilerde. Kurulduğu günden bugüne dergimize emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür ederiz. Hoşçakalın.”

“Son mizah dergisi olmaması dileğiyle”

Son sayıda okuyucularına veda metninde şu ifadelere yer verildi:

'Haftalık Uykusuz Dergisi'nin 2007 yılı eylül ayında başlayan yayın hayatı son buluyor. Dergiyi başka bir mecrada yayımlamak veya aylık olarak devam etmek için çalışıyoruz fakat sonuç şimdilik belirsiz. Az veya çok fark etmez, emek vermiş olan herkese çok teşekkür ederiz. Bu bir ekip işi olduğu için birimiz yorulduğunda diğerleri destek verdi ve bu sayede dergimiz 15 yıl boyunca hayatına devam edebildi. Açıkçası bu kadar uzun soluklu bir dergi olacağını tahmin etmemiştik. Uykusuz Dergisi'nin son mizah dergisi olmaması dileğiyle; bir başka zaman, bir başka şekilde yeniden buluşmak üzere...'

Kültür Sanat