Validebağ Korusu'na yapılmak istenen "Millet Bahçesi" projesi için 'iptal' kararı

Validebağ Korusu'na yapılmak istenen "Millet Bahçesi" projesi için 'iptal' kararı
Validebağ Korusu'nda yapılmak istenen "Millet Bahçesi" projesine ilişkin imar planlarının iptal edilmesi kararı İstinaf Mahkemesi tarafından onandı.

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Validebağ Korusu'nu yapılaşmaya açmaya yönelik "Millet Bahçesi" projesine ilişkin imar planlarının iptal edilmesi kararı İstinaf Mahkemesi tarafından onandı.

'Validebağ bahçe değil korudur'

Üsküdar Belediye Başkan aday adayı olan avukat Onur Cingil, onama kararını, X hesabından, "Başından beri dedik! 'Validebağ, korudur; koru kalacak' dedik. 'Validebağ, bahçe değil korudur' dedik. Millet Bahçesi Projesi ile ilgili olarak açtığımız davada iptal kararı istinaf mahkemesinin kararıyla kesinleşti. Tüm Üsküdarlılara, ülkemizin her köşesine hayırlı olsun" ifadeleriyle duyurdu.

'Ülkemizin er köşesine hayırlı olsun'

CHP'den Üsküdar Belediye Başkan aday adayı olan avukat Cingil kararı istinaf mahkemesinin onama kararını X hesabından, şu açıklama ile duyurdu:

"Başından beri dedik. 'Validebağ, korudur koru kalacak' dedik. 'Validebağ, bahçe değil korudur' dedik. Millet Bahçesi Projesi ile ilgili olarak açtığımız davada iptal kararı istinaf mahkemesinin kararı ile kesinleşti. Tüm Üsküdarlılara, ülkemizin her köşesine hayırlı olsun." (Kısa Dalga)

Gündem