Vatandaşlardan trafik yoğunluğuna tepki: "Bu nasıl tam kapanma? Türkiye komple dışarıda"

Vatandaşlardan trafik  yoğunluğuna tepki: "Bu nasıl tam kapanma?  Türkiye komple dışarıda"
Tam kapanmanın ilk sabahında caddelerdeki trafik yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. Otobüslerin kalabalıklığından şikayet eden vatandaşların dilinde aynı soru vardı: "Bu nasıl tam kapanma?"

Tam kapanmanın ilk sabahında caddelerdeki trafik yoğunluğu dikkat çekti. Otobüslerin kalabalıklığından şikayet eden vatandaşların dilinde aynı soru vardı: "Bu nasıl tam kapanma?"

Dün akşam saat 19.00 itibariyle uygulamaya sokulan tam kapanmanın ilk sabahında, Ankara'nın en işlek güzergahlarından biri olan Atatürk Bulvarı'nda yoğun bir trafik vardı. Polis kontrol noktalarındaki sıkı denetim trafiğin sıkışmasına neden olurken trafikteki araçların fazlalığı vatandaşların tepkisini çekti.

"TÜRKİYE KOMPLE DIŞARIDA"

Taksici bir vatandaş tam kapanmayı, "Bu böyle bir tam kapanma. Arkadaşlar kendilerine göre uygulamış. Gördüğünüz gibi Türkiye komple dışarıda. Bu trafikte bir tane müşteri alabildik, akşama kadar bu yoldayız. Kesinlikle tam kapanma diye bir şey yok, insanlar kendine göre uydurmuş bunu" diye yorumladı.

İşe gitmek için otobüs bekleyen bir başka vatandaş ise, "Bu tam kapanma değil, insanları mağdur ediyorlar. Böyle tam kapanma olmaz. Trafikte kilometrelerce kuyruk var, insanlar dışarıda. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir tam kapanma yok. Saçmalıktan başka bir şey değil bu" sözleriyle uygulamayı eleştirdi. (ANKA)

Gündem