Ve beklenen destek geldi: Can İncir kuryeliği bırakacak, piyano çalacak

Ve beklenen destek geldi: Can İncir kuryeliği bırakacak, piyano çalacak
Bir otele sipariş bırakmaya giden ve orada gördüğü piyanoyla Mozart'ın Türk Marşı'nı çalan kurye için Getir firması harekete geçti. Can İncir isimli genç, kuryeliği bırakarak piyano için özel eğitim alacak.

19 yaşındaki Can İncir, bir otele sipariş bırakmaya gittiğinde piyanoyu gördü ve çalmak istedi. Mozart'ın Türk Marşı'nı çalan kuryeyi oteldeki çalışanlar videoya çekti ve sosyal medyada paylaştı.

Söz konusu videonun viral olmasının ardından Getir firmasının kurucusu Nazım Salur konu hakkında açıklama yaparak "Bravo. Arkadaşımızla konuştum. Hiç ders almadan kendisi öğrenmiş. Böyle bir yeteneğe mutlaka destek olacağız. Yarın şirkete davet ettik." dedi. İncir'in çalıştığı firmanın CEO'su Batuhan Gültakan, "Kendi kendisine buralara kadar gelmiş. İşin uzmanları ile bu alanda konuşuyoruz, Can için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Artık kuryelik yapmayacak" ifadelerini kullandı.

İncir'in görüntülerinin altına Instagram hesabından dünyaca ünlü Türk piyanist Burçin Büke'yi etiketleyerek, "Burçin Büke ders versin" yazan opera sanatçısı Güvenç Dağüstün'ün yorumuna Nilgün Belgün de destek verdi. Söz konusu yorumları gören Burçin Büke "Elimden ne gelirse" cevabını verdi. (Kısa Dalga)

Gündem