Veyis Ateş, Habertürk'te ekrana çıkmadı, "Sedat Peker'le ilgisi yok" dedi

Veyis Ateş, Habertürk'te ekrana çıkmadı, "Sedat Peker'le ilgisi yok" dedi
Sedat Peker'in hakkında iddialarda bulunduğu Veyis Ateş, Habertürk'te hafta içi sunduğu programa çıkmadı. Ateş "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı" dedi.

HaberTürk TV'de Veyis Ateş'in sunduğu haftaiçi akşam haberlerini bugün Ceren Bektaş Atuk sundu.  Hafta içi Ateş'in sunduğu 'Akşam Haberleri' programını devralan spiker Ceren Bektaş Atuk, programın girişinde "Merhaba ben Ceren Bektaş Atuk, Veyis Ateş yıllık izinde olması dolayısıyla Akşam Haberleri'nde birlikteyiz" dedi. 

Veyis Ateş ,Odatv'ye şunları söyledi:  "Bugün olmayacağım. Sonrasına da kamuoyu açıklaması yapacağım. Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı." 

Sedat Peker, Veyis Ateş hakkında şunları söylemişti: "Delilli, belgeli, kayıtlı, görüntülü. O gün tartışma (Habertürk TV yayını) olurken Erdal Aras arıyor, 'Reis’i ben de, sen de, Soylu da tanıyor, niye söylemiyorsun' diyor. Onun çünkü işi var. Onun işi İsmail Saymaz’ı bloklamak. Bodrum'da Paramount Otel var. Sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye'de de ABD'de de aranıyor. Bu adamın otelinde kimler var. Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu. Hani İçişleri Bakanlığı’nın koyduğu yasakları kaldıran makam var ya o. Bu adam o kadar rahat ki sıfır X5 (BMW) ile işe gidiyor. Devlet bunlara Opel, Passat veriyor. Artık sınırları aşmışlar, güç zehirlemesi böyle bir şey. Her yer onlarda, yapılanmayı biliyor, Tayyip Abi niye alamıyor bunu? Onu da anlatacağım."

Gündem