Victoria Secret mankeni Cumhuriyet'e özel kıyafetlerle podyuma çıktı

Victoria Secret mankeni Cumhuriyet'e özel kıyafetlerle podyuma çıktı
Dünyada ses getiren moda etkinliklerine imza atan Dosso Dossi Fashion Show'un bu yıl gerçekleştirilen defilesinde, Victoria's Secret'in ünlü mankenlerinden Norveçli model Frida Aasen'a 70 Türk manken eşlik etti. Defilede, Cumhuriyet'in 100. yılına özel kırmızı kıyafetler de sergilendi.

Aralarında Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendal Jenner ve Isabeli Fontana'nın da olduğu onlarca top modeli podyumunda yürüterek dünyada ses getiren moda etkinliklerine imza atan Dosso Dossi Fashion Show, görkemli bir defile daha gerçekleştirdi.

Yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkati çekmek amacıyla özel olarak hazırlanan podyumda düzenlenen defilenin baş mankeni Frida Aasen'e, aralarında Brezilya güzeli Maria Brechane ve Türkiye güzeli Nursena Say'ın da olduğu toplam 70 model eşlik etti.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel kıyafetler

Defilenin finalinde ise Frida Aasen ve 70 modelin, izleyenlere sürpriz yaparak Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen kırmızı kıyafetlerle podyumda yürümesi modaseverlerden uzun süre alkış aldı. Rumen şarkıcı Minelli de mankenlerin yürüdüğü podyuma çıkarak şarkı söyledi. Toplam 1400 metrekarelik alanda gerçekleştirilen defileyi 2 bin özel davetli izledi.

Sürdürülebilirlik temalı defile

Yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkati çekmek amacı taşıyan podyum tasarımında, dünyanın kurak ve çölleşmiş görünümü altında kurtarılabilmiş bitkiler fanuslar içinde sergilendi. Sürdürülebilirlik kavramına vurgu yapılan podyum tasarımı konuklardan tam not aldı, davetliler fotoğraf çekti. (DHA)

Magazin