Viral olan evlilik teklifi videosu için Disney'den özür geldi

Viral olan evlilik teklifi videosu için Disney'den özür geldi
Disney şirketi, Paris'teki Disneyland'de bir çalışanının araya girerek evlilik teklifini engellediği viral görüntülerin ardından özür diledi.

Paris'te bir adamın nişanlısına evlilik teklif ettiği sırada bir Disneyland çalışanının araya girdiği görüntülerin ardından, Disney şirketinden özür geldi. Disney'den yapılan açıklamada, yaşananlar için çiftten özür diledikleri ve telafi etmek için ellerinden geleni yapacakları belirtildi.

Sosyal medyada viral olan videoda, bir adam nişanlısına evlilik teklif ediyordu. Ancak tam o sırada, Mickey Mouse kulaklığı takan bir Disneyland çalışanı koşarak yanlarına geliyor, çiftin arasından geçerken yüzüğü alıp merdivenlerden aşağı koşuyordu.

'ARTIK ZİYARET ETMEK İSTEMİYORUZ'

Evlilik teklifi engellenen 31 yaşındaki Ante ise soyadının gizli kalması kaydıyla o gün yaşadıklarını Times gazetesine anlattı. Almanya vatandaşı olduğu belirtilen 31 yaşındaki Ante, Disney'in kendilerine Disneyland parkında ve kendi seçecekleri bir otelde ücretsiz bir hafta sonu teklif ettiğini ama bunu kabul etmeyi düşünmediklerini söyledi.

Ante, Disneyland'in ilişkileri için çok önemli olduğunu ve teklifi aylardır planladığını anlatarak, "Artık Disneyland'i ziyaret etmek istemiyorum. Bize o anı geri veremezler ve tek istediğim şey bu" dedi. Olaydan sonra yakındaki bir plaja gittiklerini ve evlilik teklifini burada geçekleştirdiğini söyleyen Ante, bir yabancıdan çekmesini istedikleri viral videoyu da ilk kez burada izlediklerini anlattı. (Kısa Dalga)

Dünya