Voleybolcu Eda Erdem’e tehdit

Voleybolcu Eda Erdem’e tehdit
Twitter’da Ömer Faruk Altay adlı bir kullanıcı milli voleybolcu Eda Erdem’i "Bir gün bir yerlerde parmakları kırık vaziyette bulunursa sebebi kendisidir" mesajıyla tehdit etti.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu ilk maçında, son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Eda Erdem’i Twitter’dan tehdit etti.

Maçın ardından ilahiyatçı İhsan Şenocak "İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sutanısın; sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına 'sultan' demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin!" mesajını paylaşmıştı.

Çok tepki çeken bu mesaj üstüne Ümit Kıvanç, Eda Erdem’in bir fotoğrafını paylaşarak ve İhsan Şenocak’ı etiketleyerek “Siz onu öbür parmak sayın” demişti.

Ümit Kıvanç’ın mesajını alıntılayan Ömer Faruk Altay adlı bir twitter kullanıcısı mesajında "Bir gün bir yerlerde parmakları kırık vaziyette bulunursa sebebi kendisidir" dedi.

Gündem