Weghorst yeniden 'Kartal' olabilir

Weghorst yeniden 'Kartal' olabilir
Beşiktaş, sezon başında Burnley'den kiraladığı ancak ara transfer döneminde Manchester United'a giden Wout Weghorst'u yeniden transfer gündemine aldı.

30 yaşındaki futbolcu, İngiliz devinden teklif alınca siyah beyazlı kulüpten ayrılarak Manchester United ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalamıştı. Ancak Weghorst'un Manchester'da kalması pek olası görünmüyor.

The Sun'ın haberine göre; Beşiktaş Hollandalı golcüyü transfer etme konusunda hevesli takımlar arasında. Wout Weghorst'un bonservisini elinde bulunduran Burnley, her ne kadar futbolcuyu satmak istese de Hollandalının Beşiktaş'a yeniden kiralanması büyük ihtimal olarak görünüyor.

Premier Lig'de henüz golü yok

Weghorst, Manchester United formasıyla çıktığı 21 maçta sadece iki gol atabildi ve henüz Premier Lig'de golü bulunmuyor. Tecrübeli golcünün bu pek de iç açıcı olmayan istatistiklerine rağmen İngiliz takımının Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag, vatandaşının durumundan memnun gibi görünüyor.
Hag geçtiğimiz günlerde Weghorst'un potansiyel olarak uzun vadeli planlarının bir parçası olup olmadığı sorulduğunda "Tabii ki. Futbolun birçok unsurunu gerçekten iyi yaptığını düşünüyorum. Wout bizim için gerçekten iyi bir iş çıkarıyor." ifadelerini kullanmıştı. (Kısa Dalga)

Spor