WhatsApp’a yeni bir mesajlaşma yöntemi geliyor!

WhatsApp’a yeni bir mesajlaşma yöntemi geliyor!
WhatsApp Durum Tepkileri özelliğini alıyor. Yeni özellik, Instagram'ın Hikayeler tepkilerine benzer olacak.

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni bir özelliğe kavuşuyor.

Shiftdelete.com'da yer alan habere göre, bir süre önce mesajlara emoji ile reaksiyon verme yeteneğini sunan WhatsApp, şimdi de Durum Tepkileri üzerinde çalışıyor. Durumlara emojiyle tepki verme özelliğinin, Instagram’daki Hikayeler’e benzeyeceği düşünülüyor.

Bir süre önce sohbet mesajlarına emoji reaksiyonu ekleyen WhatsApp, benzer bir yeteneği Durumlar için test ediyor. Durumlar’a tepki vermek için, Instagram’dakine benzer şekilde, cevap kısmına tıklamanız ve ardından istediğiniz emojiye dokunmanız yeterli olacak.

WhatsApp beta Android 2.22.17.24 sürümünde görülen yeni özellik şimdilik en popüler sekiz emojiyi sunuyor. Ancak zamanla daha fazla seçeneğin ekleneceği düşünülüyor. Emoji ile verilen tepkilerin nasıl görüneceği ise şimdilik belirsiz.

YENİ SOHBET BAŞLATMAYA İMKAN TANIYACAK

Instagram’da Hikayeler’e verilen tepkiler mesajlaşma kısmında ufak bir bildirim şeklinde görülüyor. WhatsApp’ta da buna benzer olacağını ve yeni bir sohbet başlatmaya imkan tanıyacağını söylemek mümkün.

Yeni özellik şimdilik sadece Android için beta kullanıcıları arasında test ediliyor. iOS‘a veya kararlı uygulamaya ne zaman sunulacağı ise şimdilik belirsiz.

Teknoloji