WhatsApp'ın videolu görüşmedeki yeni özelliği artık iPhone'larda

WhatsApp'ın videolu görüşmedeki yeni özelliği artık iPhone'larda
Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, videolu görüşme sırasında telefondaki diğer uygulamaların da kullanılmasına olanak tanıyan özelliğini iPhone'lar için de kullanıma açtı.

WhatsApp geçen yıl Android telefonlarda görüntülü görüşme sırasında resim içinde resim (PiP) özelliğini kullanıma sunmuştu.

iPhone kullanıcıları ise uzun süredir bu özelliğin kendilerine gelmesini bekliyordu.

shiftdelete.net'in haberine göre WhatsApp uygulamasının iOS versiyonunun 23.3.77 sürümüyle birlikte artık iPhone modellerinde de görüntülü görüşme sırasında 'resim içinde resim' özelliği kullanıma sunuluyor.

Yeni sürümün yavaş yavaş dağıtıldığını belirten WhatsApp, gelecek haftalarda 23.3.77 sürümünün yaygınlaşacağını belirtti.

Kullanıcılar WhatsApp’ta görüşme yaparken başka uygulamalara geçiş yapabilecek. Örneğin, bir görüntülü görüşme yaparken, telefonunuzda başka uygulama açtığınızda video görüşme ekranı küçülüyor.

Gruplar için de yeni özellik

WhatsApp’ın 23.3.77 sürümü bir dizi yeni özelliği de beraberinde getiriyor. Bu özellikler arasında grup isim ve açıklamalarının 2 bin 48 karaktere kadar çıkması da yer alıyor. Daha önce karakter sınırı 512’ydi. (Kısa Dalga)

Teknoloji