X-POSURE ARALIK SAYISI

X-POSURE ARALIK SAYISI
The Magazine for Photographers

Zaman hızla geçiyor ve biz yine bir yılın sonuna geldik. Her yıl sonu olduğu gibi, bu yıl da insan geçirdiği yılı gözünün önünden geçiriyor. Klasik söylemde acısıyla tatlısıyla denir. Söylerken çok kolay olan şeyler acaba yaşarken de aynı şekilde kolay mıdır? Tabii ki, olmadığını sizler gibi ben de çok iyi biliyorum. Zorlu bir yıldı. Sadece öznel bir durum değil, tüm insanlık adına da zorlu bir yıldı. Umutlar hep bir sonraki güne, geceye, aya en sonunda da yıla atıldı ve her şeye rağmen iyi ki umutlarımız var. Güneşli güzel günlere inanıyoruz.

XPOSURE ailesi olarak 2021 oldukça yoğun ama çok da keyifli geçti. Birçok değerli fotoğrafçıyı sizlerle buluşturduk ve her ayın başında sizlerden gelecek eleştirileri heyecanla bekledik. Siz, fotoğraf dostları hiçbir sayıda bizi yalnız bırakmadınız ve bu karşılıksız emekleri beğenilerinizle taçlandırdınız. Ekibimiz adına teşekkürü borç bilirim.

Dopdolu bir sayı ile sizlerleyiz. Birçok farklı ülkeden çok değerli fotoğrafçıları konuk ettik. Keyifli bir ay diliyorum. Yeni yıl tüm dileklerinizin
gerçekleştiği bir yıl olsun ve sağlıcakla kalın.

Habip KOÇAK
Editor

Özel Haber