Yalı Çapkını dizisinde işler karışıyor. Seyran'dan daha etkili bir karakter giriş yapıyor

Yalı Çapkını dizisinde işler karışıyor. Seyran'dan daha etkili bir karakter giriş yapıyor
Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın tahtına başka bir aday daha talip oldu... Diziye yeni oyuncu giriyor

Star TV'nin iddialı dizisi kadrosunu genişletme kararı aldı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını, cuma akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor. Star TV'nin sevilen dizisine yeni bir oyuncunun daha katıldığı öğrenildi.

NTV'de aktarılan habere göre; Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni bölümleriyle cuma akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna Binnur Kaya, Taro Emir Tekin ve Turgut Tunçalp'in katıldığı diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

dwzrqhw8okoabkyyp5t32w.jpg

Yalı Çapkını'nın kadrosuna son olarak Betül Aktel katıldı. 53. bölümde izleyiciyle buluşacak olan Aktel, dizide Ferit'in karşısına çıkacak olan "Nevra" karakterine hayat verecek.

SEYRAN AYRILIYOR İDDİALARI

Öte yandan bazı haber sitelerinde Afra Saraçoğlu'nun diziye veda edeceği öne sürülmüştü. Gazeteci Sadık Şimşek'in aktardıklarına göre; Seyran karakterine can veren Afra Saraçoğlu dizi final yapana dek kadroda yer almayı sürdürecek. Diziden ayrılacağı iddiaları tümüyle uydurma

mye27depz0kfa34eukrd-q.jpg

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalı Çapkını'nın 29 Aralık Cuma akşamı yayınlanan 52. bölümüne; Seyran'ın açıklamaları sonrası Korhan Ailesi'nin çöküşü ve Ferit'in eşine kurduğu kumpas damga vurdu.

YALI ÇAPKINI 53. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni tanıtımda; Ferit'in kendisine kurduğu kumpasa şoke olan Seyran ne yaparlarsa yapsınlar yükseleceğini "Elinizden geleni ardınıza koymayın Ferit!" sözleriyle dile getirirken; Sacide'nin yalıya gelmesi dikkat çekti. Yalı Çakını 53. bölümüyle 12 Ocak Cuma akşamı Star'da...

Yaşam