Yargı dizinde veda zamanı... Alican Yücesoy diziye veda etti

Yargı dizinde veda zamanı... Alican Yücesoy diziye veda etti
Pazar günlerinin reyting zirvesindeki yerini bırakmayan Yargı dizine bir oyuncu veda etti. Oyuncunun üç aylık macerası dizi finale giderken sona ermiş oldu.

Ay Yapım’ın imzalı Yargı dizisi büyük finale doğru adım adım yaklaşıyor. Senaristliğini Sema Ergenekon’un yaptığı bölümde son b eş bölüm kaldı.

Diziye Şubat ayında dahil olan Komiser Fırat'ın bu akşamki bölümde diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Alican Yücesoy'un canlandırdığı Fırat'ın Ankara'da geçici göreve gönderildiği ifade edildi.

Fırat'ın, Ceylin'in (Pınar Deniz) eski sevgilisi olduğu ortaya çıkmış bu nedenle Ceylin'in kocası Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ile arası açılmıştı. Ancak son bölümlerde Ilgaz ile Fırat'ın ilişkilerinin düzeldiği görülmüştü.

Alican Yücesoy kimdir?

Alican Yücesoy, 22 Ekim 1982 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa‘da tamamlayan Alican Yücesoy Lise sonrası İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okudu. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda çalışmaya başladı. Yücesoy onlarca dizi ve filmde rol aldı. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat