Yargı'da 'Savcı Pars' tartışması büyüyor: Adaletli bulmuyorum

Yargı'da 'Savcı Pars' tartışması büyüyor: Adaletli bulmuyorum
Yargı dizisinde Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın diziden ayrılmasının ardından dizinin resmi sosyal medya hesabından açıklama yapılmış, ünlü oyuncunun diziyi aniden bıraktığı dile getirilmişti. Mehmet Yılmaz Ak, Twitter hesabından iddialara yanıt verdi.

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak diziden ayrılmıştı.Yargı’nın resmi sosyal medya hesabından “Oyuncumuz Mehmet Yılmaz Ak 55. bölüm çekimleri esnasında önce 3 günlük, ardından da 10 günlük rapor alıp bölümde kalan sahnelerin çekmeyi reddederek dizimizden ayrılmıştır” denilmişti.

Hakkında çıkan yönlendirmeli paylaşımlara ve haberlere çok üzüldüğünü dile getiren Mehmet Yılmaz Ak, "Diziden ayrılmak zorunda kaldığım doğrudur. Bunun nedenlerini belirten bir açıklama daha önce yapmıştım. Bu karar; belirtildiği gibi bir anda alınan bir karar olmadı." dedi.

Mehmet Yılmaz Ak açıklamasına, "55 bölümdür emek verdiğim Yargı dizisi tarafından eksik, taraflı açıklamalarla yapılan bu ithamları ve kariyerime verilmesi istenen bu zararı hak etmiyorum. Adaletli de bulmuyorum" diye konuştu.

Yaşam