Yatırım uzmanı Ökte: "Sedat Peker’in açıklamaları yabancı yatırımcıları da ilgilendirmeye başladı"

Yatırım uzmanı Ökte: "Sedat Peker’in açıklamaları yabancı yatırımcıları da ilgilendirmeye başladı"
Sedat Peker'in açıklamalarının yurtdışındaki yatırımcılar tarafından yakından izlendiğini söyleyen Yatırım uzmanı Ökte "Londra, New York, Dubai, Singapur’da Türk varlıklarını trade edenler, ‘Bu videolarda adam ne diyecek ve ona bir cevap gelecek mi?’ sorusuna fokus olmaya başladılar" dedi.

İMDb'nin listesine giren, dış basında haber olan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının yurtdışındaki yatırımcıları da yakından ilgilendirdiğini söyleyen Yatırım Uzmanı Işık Ökte, videolarının yabancı yatırımcılar tarafından da yakından izlenmeye başlandığını belirti.

TIKLAYIN/ Sedat Peker'in videoları IMDb listesinde

TIKLAYIN/ Sedat Peker’in videoları dünya basınında: "Televizyon dizisinden daha eğlenceli"


Ökte FX TV’de Artunç Kocabalkan’ın sorularını yanıtlarken  “Sedat Peker’in açıklamalarının Türkiye Cumhuriyeti’nde bazı politikalarında bazı değişiklikleri yol açabileceği analizlerinden sonra TL varlık yatırımcısını da ilgilendirir hale geldi. Çünkü Londra, New York, Dubai, Singapur’da Türk varlıklarını trade edenler, ‘Bu videolarda adam ne diyecek ve ona bir cevap gelecek mi?’ sorusuna fokus olmaya başladılar. Bu değişim bence New York Times ve Le Monde’da çıkan yazılarla oldu.” ifadelerini kullandı.

Ekonomi