Yavaş: Amacımız Kızılay’ı tümüyle yeniden ayağa kaldırmak

Yavaş: Amacımız Kızılay’ı tümüyle yeniden ayağa kaldırmak
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılay İzmir Caddesi esnafıyla bir araya gelerek, projelerini anlattı. İzmir Caddesi ve çevresini yeniden canlandıracaklarını belirten Yavaş, “Amacımız Kızılay’ı tümüyle yeniden ayağa kaldırmak” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Başkent esnafıyla bir araya gelerek yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. Bu kapsamda, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yavuz ile birlikte Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan İzmir Caddesi esnafını ziyaret eden Yavaş, bölgenin yeniden canlandırılması için iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

“Amacımız Kızılay’ı tümüyle ayağa kaldırmak”

Başkan Yavaş, İzmir Caddesi ve çevresini canlandırmak için hayata geçirilecek projeleri anlatırken, “Amacımız Kızılay’ı tümüyle ayağa kaldırmak” dedi. Yavaş, Ankara’nın merkezi konumundaki Kızılay ve İzmir Caddesi çevresinde yapımı devam eden projeler hakkında da bilgi verdi.

Toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri de bölgede yaşama geçirilmesi planlanan projeler hakkında sunum yaptı. Bölge esnafı ile yapılan toplantının ardından Yavaş; pasajları ve dükkanları da tek tek gezerek esnafa, ‘hayırlı işler’ diledi. (ANKA)

Gündem