Yavuz Ağıralioğlu, İyi Parti'den ayrılacağını açıkladı

Yavuz Ağıralioğlu, İyi Parti'den ayrılacağını açıkladı
İyi Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu Habertürk'ten Mehmet Akif Ersoy'a mesaj göndererek yarın partisinden istifa edeceğini açıkladı.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Millet İttifakı'na eleştiriler getirmesinin ardından bugün de partisinden istifa edeceğini açıkladı.

Ağıralioğlu bu kararını Habertürk'ten Mehmet Akif Ersoy'a mesaj atarak açıkladı ve yarın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüşeceğini ve ardından istifa edeceğini belirtti.

Ağıralioğlu'nun yarın bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu ismine muhalefeten istifaya...

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına ve Altılı Masa’da adayı belirleme yöntemine karşı olduğunu söylemişti.

Ağıralioğlu, "Cumhurbaşkanlığı makamını bölücülüğün pazarlık masasına gelmesine sebep olacak şekilde yönetti. Türk Devleti'nin her aleyhine tertibin içerisinde parmak izleriyle göründüğünüz insanlarsınız, siz problemli insanlarsınız. Devlete katil derken gösterdiğiniz cüretkarlığı, bir kere PKK'ya katil derken gösteremediniz" demişti.

Ağıralioğlu, bu sözlerin ardından, partisinin de mensubu olduğu Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini de açıklamıştı. (Kısa Dalga)

Politika