Yazar Aydın Ilgaz son yolculuğuna uğurlandı

Yazar Aydın Ilgaz son yolculuğuna uğurlandı
Cenaze törenine ailesinin yanı sıra Hababam Sınıfı oyuncuları da dahil çok sayıda oyuncu, yakınları ve sevenleri katıldı.

Yazar Rıfat Ilgaz'ın oğlu Aydın Ilgaz, bugün Zincirlikuyu Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın Ilgaz evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle dün hayatını kaybetmişti. 82 yaşındaki Aydın Ilgaz için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Aydın Ilgaz'ın eşi Nilgün Ilgaz, oğulları Kerem ve Anıl Ilgaz, kızı Elif Ilgaz, sanatçılar Sunay Akın, Ebru Cündübeyoğlu, Hababam Sınıfı oyuncuları, yakınları ve sevenleri katıldı.

"En büyük arkadaşımı kaybettim"

Aydın Ilgaz'ın eşi Nilgün Ilgaz, "En büyük arkadaşımı kaybettim. Çok üzgünüm. Şaka yaptı diye düşünüyorum. Hâlâ daha inanamıyorum. Oturduğu yerde on dakika içerisinde güle oynaya gitmek böyle bir şey. Ona çok yakışır bir ölüm oldu. Ama kabullenmesi çok zor" dedi.

Törenin ardından Aydın Ilgaz, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi. (DHA)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.