Yeni Akit yazarı, çocuk istismarı için önerge veren AKP'li Özlem Zengin'i hedef aldı

Yeni Akit yazarı, çocuk istismarı için önerge veren AKP'li Özlem Zengin'i hedef aldı
AKP'nin araştırma önergesine Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu'ndan sert tepki geldi.

AKP milletvekilleri, Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşındayken dini nikahla evlendirmesi ve çocuğun yıllarca cinsel istismara maruz bırakılmasıyla ilgili Meclis Araştırması açılmasını istedi. AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile milletvekillerinin imzasıyla hazırlanan Meclis Araştırma önergesi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
Daha önce de Meclis’te grubu bulunan diğer bazı siyasi partiler araştırma önergesi vermişti. Komisyonun kurulması için TBMM Genel Kurulu'nda 3 Ocak Salı günü görüşme yapılacağını açıklamıştı.

AKP'nin araştırma önergesine Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu'ndan sert tepki geldi. Karahasanoğlu, "Gaz'ı yazacaktım, Özlem Zengin 'Dur' dedi, engelledi" başlıklı yazısında "Önüme bir haber düştü. Tüm moralim sıfırlandı. Altüst oldum. Neydi moralimi sıfırlayan?" dedi ve şöyle devam etti:

"AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in öncülüğünde ve büyük ihtimalle onun özel gayretleri ile ve milletvekillerine de ayrıntılı bilgi verilmeden toplanan imzalarla, TBMM’ye verilen araştırma önergesi..

Türkiye, tarihinde ilk defa, 1 trilyon dolara ulaşan bir doğalgaz rezervi buluyor. Bakın Özlem Zengin, tüm dindar insanları rencide edecek şekilde hazırladığı araştırma önergesi ile, CHP’lilerin ekmeğine nasıl kaymak sürüyor: 'Ülkemizde son yıllarda, çocukların temel hak ve özgürlüklerini en üst seviyede güvence altına almak ve onları her türlü..'

Özlem Hanım da ağzındaki baklayı araştırma önergesinde şöyle çıkartıyor: 'Yapılan bu düzenlemelere rağmen maalesef, zaman zaman çocuklarımızın haklarının masuniyeti ile asla bağdaşmayacak müteessif kimi hadiselerin yaşanabildiği gözlemlenmektedir.'

AK Parti giderse, kim gelir yerine?

CHP.. “Özlem Zengin’den daha mı iyi, CHP’liler; Gamze Akkuş İlgezdi’ler, Aylin Nazlıaka’lar” diyorum.. Susuyorum.. Susmak zorunda kalıyorum..

Ve Özlem Hanım döktürüyor bir hukukçuya yakışmayan, iftira mahiyetindeki isnatlarını:

“Özellikle son günlerde kamuoyu gündeminde yer alan, 6 yaşındaki bir çocuğumuzun (H.K.G) evlilik adı altında, hiçbir şekilde izahı ve kabulü mümkün olmayan bir birlikteliğe ve bu kapsamda duygusal ve cinsel yönden istismara maruz bırakıldığı yönündeki vahim haberler, toplum vicdanında derin yaralar açmıştır.”

“Evlilik adı altında”, “hiçbir şekilde”, “izahı ve kabulü mümkün olmayan”, “birlikteliğe”, “duygusal ve cinsel istismara maruz bırakıldığı”, “vahim haberler”, “toplum vicdanı”, “derin yara”..

Ne demek bunlar?

Ve şimdi gelin, bu araştırma önergesinin, gerçekten olayı araştırma amacı ile verilmiş olduğunu kabul edin..

Siz hükmü vermişsiniz zaten.

Mahkemeye falan gerek yok.

Size, bizzat şahsınıza, AK Parti’ye, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a en alçak hakaretleri eden Cumhuriyet gazetesinden kelimeleri almış, doğru imiş gibi, araştırma önergenize koymuşsunuz..

Bu dakikadan sonra.. Yargılamaya ne gerek var? Araştırmaya ne gerek var?İftiraları olmuş gibi, yazmışsınız zaten.."


Gündem