Yeni Akit yazarı Dilipak: "Bana kalırsa dövme ve piercing yaptıranların önemli bir bölümü chip taktırır"

Yeni Akit yazarı Dilipak: "Bana kalırsa dövme ve piercing yaptıranların önemli bir bölümü chip taktırır"
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Bana kalırsa dövme ve piercing yaptıranların önemli bir bölümü chip taktırır. Bir de işsizler, iş adamları burada iş yapmak isteyebilirler, onun için aşı olur gibi chip de taktırabilirler" dedi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Yılbaşına kaç gün kaldı?" başlıklı yazısında "Bu sene MetaVerse’de yılbaşı kutlaması da yapacaklarmış ama çok fazla katılım olmayabilir. Ama medya oradaki şovu ballandıra ballandıra anlatır artık" dedi. Dilipak özetle şunları yazdı:

"(...) TurkoVac’a 20 ay önce başlamışız, bu hafta dağıtımı başladı. İşin başında Kayseri, Ankara, Antalya, İstanbul, Çorum’dan aşı üretim haberleri geliyordu. Sonunda gele gele TurkoVac geldi gelmesine de, o günden bu yana onlarca mutasyon ve varyant gerçekleşti. 

Peki bu aşı mutasyon ya da varyant için mi!? 

Hatta aşı yeni dağıtıma girdiğine göre, 11 Ocak’a kadar aşılama ya başlar ya başlamaz. Aşılama başladığında belki yeni bir varyant açıklanacak. Ve Ankara bütün bunlardan bağımsız bu aşılamaya devam edecek.

Bu arada; Elon Musk, MetaVerse’ye girmek için kask yerine maliyet, sağlık ve pratiklik açısından Chip’in daha uygun olacağı görüşünde. 

Eee; Elon yeni teknolojilerini Türkiye’de test etmeye karar verirse, Chip’i de bizim başımızda denemeye kalırsa halimiz nice olur bilmiyorum! Allah korusun başımıza aşıdan daha büyük bir bela almayız inşallah.

Döviz, sanal para derken ister misiniz yeni Bretton Woods diye kâğıt parayı kaldırıyoruz, tek para sistemine geçiyoruz derlerse ne yapacağız. Zaten MetaVerse’in kendi özel bir para birimi de olacak, diğer para birimleri de ona göre değer kazanacak ya da kaybedecek. 

Bu sene MetaVerse’de yılbaşı kutlaması da yapacaklarmış ama çok fazla katılım olmayabilir. Ama medya oradaki şovu ballandıra ballandıra anlatır artık.

Şimdi artık siz de biraz rahatlayabilirsiniz. Hem dünyada, hem de bölgede, ülkemizde olumlu ya da olumsuz çok fazla bir şey olmaz. Bu minvalde dalgalanıp dururuz. 10 Ocak’tan sonra gidişat netleşir. Mart sonunda 3 aylık kur garantili vadeli hesapların akıbetini görmek gerek bir de..."

Yaşam