Dezenformasyon dediğin böyle olur! Yeni Akit'ten Kılıçdaroğlu manşeti

Dezenformasyon dediğin böyle olur! Yeni Akit'ten Kılıçdaroğlu manşeti
Taksim'deki bombalı saldırının ardından dezenformasyon örnekleri sosyal medyada art arda yaşandı. Türkiye'nin hep bir ağızdan teröre lanet yağdırdığı anda Yeni Akit, patlamanın sorumlusu olarak Kılıçdaroğlu'nu gösterecek kadar ileri gitti. CHP liderinin Kasım ayını işaret ettiği bir tweeti de kanıt(!) olarak sundu. Akit'in paylaşımına çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi.

Taksim'deki hain saldırının ardından tüm Türkiye teröre lanet etti. Ancak her olayda olduğu gibi provokatörler yine sahneye çıktı. Bunlardan biri de yaptığı skandallarla kendini gösteren Yeni Akit. Yandaş mecra patlamanın sorumlusu olarak Kılıçdaroğlu'nu gösterdi. CHP liderinin Kasım ayını işaret ettiği bir tweeti de kanıt(!) olarak sundu.

Taksim'deki terör saldırısının ardından sosyal medya provokasyonları da peş peşe geldi. Önce hükümete yakın bir sokak röportajcısı saldırıdan Ekrem İmamoğlu'nu sorumlu tuttu.

mkeamuiake.jpg

Ardından Yeni Akit patlamayla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu'nu suçladı.Yeni Akit'in suçlamasına ise sosyal medyada binlerce kullanıcı tepki gösterdi.

uiemkuia.jpg

Gündem