Yeniden Refah'da teşkilat, İstanbul'da ayrı aday istiyor

Yeniden Refah'da teşkilat, İstanbul'da ayrı aday istiyor
Kulis bilgilerine göre; Yeniden Refah Partisi teşkilatının İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ya da Elif Erbakan’ın aday olmasını istediklerini Fatih Erbakan’a iletecekleri ifade edildi.

31 Mart yerel seçimlerinde doğru giderken partilerin de adayları netleşmeye başladı. AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Murat Kurum’u açıklamasının ardından genel seçimlerde Cumhur İttifakı'na destek veren Yeniden Refah Partisi'nin tutumu ise merak konusu.

İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ya da Elif Erbakan ismi konuşuluyor

Cumhuriyet'ten Sena Tufan'ın haberine göre; YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan bugün partisinin İstanbul’daki genel merkezinde bir toplantı yapacak. Kurum’un teşkilat geçmişi olmaması nedeniyle YRP tarafından desteklenmek istenmediği öğrenildi. Teşkilatlar bugünkü toplantıda, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ya da Elif Erbakan’ın aday olmasını istediklerini Erbakan’a iletecek.

'Kurum randevusu iptal' iddiası

Öte yandan Kurum’un YRP’yi ikna etmek için 9 Ocak’ta randevu aldığı, ancak partililerin “ittifak görüşmeleri nihayete ermediği” gerekçesiyle Kurum’un randevusunu iptal ettiği öğrenildi. (Kısa Dalga)

Gündem