Yenilmez Kartal, Ümraniye'de de uçtu

Yenilmez Kartal, Ümraniye'de de uçtu
Beşiktaş, Ümraniyespor'u Nathan Redmond ve Vincent Aboubakar'ın golleriyle 2-0 mağlup etti ve ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Ümraniyespor'a konuk oldu.

Siyah-beyazlılar Nathan Redmond'ın 25. dakikada kaydettiği golle öne geçerken devreye bu skorla girildi. İkinci yarının büyük bir bölümü 1-0'lık skorla geçilirken Beşiktaş, 71. dakikada Vincent Aboubakar'ın golüyle iki farklı üstünlüğü yakaladı.

Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlılar, sahadan galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Beşiktaş bu sonuçla puanını 62'ye yükseltti. Ümraniyespor ise 23 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, derbide Galatasaray'ı ağırlayacak. Ümraniyespor ise Alanyaspor'a konuk olacak.

Yenilmezlik serisi sürüyor

Ümraniyespor'u tek golle mağlup eden Beşiktaş, ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü. Siyah-beyazlılar, aldığı galibiyetle seriyi 9 maça yükseltti. Beşiktaş bu süreçte 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Rosier 2 ay sonra 11'de

Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Rosier, 7 maç sonra 11'de kendine yer buldu. Son olarak Fraport TAV Antalyaspor ile oynanan erteleme maçında 11'de maça çıkan Rosier daha sonra Medipol Başakşehir karşılaşmasında oyuna sonradan girdi.

Rosier, İstanbulspor, Fenerbahçe, Bitexen Giresunspor ve Trabzonspor karşılaşmalarında ise görev yapamadı. Öte yandan Güneş, ara transfer döneminde Beşiktaş'a katılan Onur Bulut'u 6 maç sonra kadroya almadı. (Kısa Dalga)

Spor