Yeşil Sol Milletvekili Adalet Kaya trafik kazası geçirdi

Yeşil Sol Milletvekili Adalet Kaya trafik kazası geçirdi
Mardin'de Yeşil Sol Parti Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya ve HDP yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi geçirdikleri trafik kazası sonucunda yaralandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kaza öğe saatlerinde meydana geldi. Nusaybin Uluslararası İpekyolu üzerindeki Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde meydana gelen kazada, aynı yöne giden ve sürücülerin ismi öğrenilemeyen iki otomobil çarpıştı. Kazada iki araçta bulunan 7 kişi yaralandı.

Yaralananların hayati tehlikeleri yok

Kazada yaralanan 7 kişiden birinin de Yeşil Sol Parti (YSP) Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya olduğu öğrenildi. Kaya’nın, Şırnak'ın Silopi ilçesine gitmek için yola çıktığı otomobilde, Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de olduğu ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, yaralılar, ilk müdahalenin ardından Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Milletvekili Kaya ise kazaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaya, paylaşımında, "Kazayı hafif yaralanmayla atlattık, şükür ki hiçbirimizde hayati tehlike söz konusu değil. Arayan, mesaj atan, merak eden dostlara tek tek dönüş yapamıyorum. Geçmiş olsun dilekleriniz için buradan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. (DHA)

Ekonomi