Yıldız oyuncuyu rahatsız eden sapığa 5 yıl uzaklaştırma

Yıldız oyuncuyu rahatsız eden sapığa 5 yıl uzaklaştırma
Aktris Sofia Vergara, kendisini uzun süredir rahatsız eden hayranı nedeniyle zor günler geçiriyordu. Ünlü oyuncunun, 'kendisi ve oğluyla bir aile olduklarını iddia eden' sapık hayranı hakkında 5 yıllık uzaklaştırma kararı verildi.

California Yüksek Mahkemesi komisyon üyesi Yargıç Christine J. Gonong, Aaron Brown'un Vergara ve ailesinden beş yıl boyunca uzak durmasına hükmetti.

34 yaşındaki Brown, aktris ve 32 yaşındaki oğlu Manolo ile "bir aile olduklarını" iddia ediyordu. Ayrıca Vergara'nın Los Angeles'taki evinin yakınlarına defalarca izinsiz girme teşebbüsünde bulunmuştu.

New York Daily News'un yer verdiği bilgilere göre; Geçen ay geçici bir uzaklaştırma emri alan Brown, çiftten en az 100 metre uzakta durmak zorunda kaldı.

Aktör Joe Manganiello'dan boşanma aşamasında olan ünlü oyuncu, Brown'ın ailesini korkutan "saldırgan ve taciz edici davranışlarını" dile getirdi. İddiaya göre sapık, geçen ay yıldıza "rahatsız edici bir mektup" göndererek, "Gangsta" olarak imza atmış ve "onu çok yakında görüp duyacağını" söylemişti. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat