Yoğun kar yağışı nedeniyle Çorlu'da kalan şarkıcı Inna: "Türkiye’de en çok, İstanbul, İzmir, Ankara ve Çorlu’yu çok seviyorum"

Yoğun kar yağışı nedeniyle Çorlu'da kalan şarkıcı Inna: "Türkiye’de en çok, İstanbul, İzmir, Ankara ve Çorlu’yu çok seviyorum"
Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul yerine Çorlu'ya giden Romanyalı şarkıcı Inna, "Her şey yolunda, Türkiye’de en çok, İstanbul, İzmir, Ankara ve Çorlu’yu çok seviyorum" dedi.

Yeni şarkısının promosyon çalışmaları için uçakla İstanbul’a gitmek üzere ülkesinden hareket eden Romanyalı şarkıcı  Inna’nın uçağı kar yağışı ve şiddetli fırtına nedeniyle İstanbul Havalimanı’na inemeyince Çorlu Atatürk Havalimanı’na yönlendirildi. Uçaktan inen ve Çorlu’da bir otele yerleşen Inna, İstanbul’a inemediğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Dünden bu yana otelde konaklayan Inna, her şeyin yolunda gittiğini belirterek Inna, "Burada olduğum için çok mutluyum, ne zaman Türkiye’ye seyahat etsem dile getiriyorum” dedi.

'PROGRAMI İPTAL OLDU ROMANYA'YA DÖNECEK'

İstanbul’a yeni şarkısını tanıtmak için geldiğini belirten şarkıcı, ancak programının iptal olduğunu ve Romanya’ya döneceğini söyledi. Inna, şöyle konuştu: "Aslında Romanya’ya dönmeyi planlamıyordum. Ancak yollar kapalı olduğu için İstanbul’a gidemeyeceğim. Ama yine de uygun bir zaman da geleceğim. Çok mutluyum yolculuğum çok keyifliydi. Baklava yedim, hayranlarımla da fotoğraf çektirdim gayet güzeldi. 12 Şubat’ta konserim Arena da olacak ve tüm hayranlarımı oraya bekliyorum. Daha önce de Türkiye’de konser verdim. Türkiye’de en çok, İstanbul, İzmir, Ankara ve Çorlu’yu çok seviyorum” dedi. (DHA)

Yaşam