Yok artık dedirtti! Kerem Bürsin yaptığı hareketle herkesi şaşırttı! Görenler sen ne yaptın diye çıkıştı...

Yok artık dedirtti! Kerem Bürsin yaptığı hareketle herkesi şaşırttı! Görenler sen ne yaptın diye çıkıştı...
Kerem Bürsin yılbaşında yaptığı hareketle herkesi çok şaşırttı.

Oynadığı dizi ve filmlerle adından sıkça söz ettiren Kerem Bürsin aynı zamanda da sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Kerem Bürsin son paylaşımıyla yine ortalığı karıştırdı. İnanması güç ama; Kerem Bürsin yılbaşında buz gibi havuza atladı..

O görüntüler sosyal medyada olay oldu

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Ünlü oyuncu Kerem Bürsin kafasında bereyle havuza girerek yeni yıl için eğlenceli bir video çekti.

Kerem Bürsin renkli sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu arkadaşlarıyla yaptığı yılbaşı kutlaması sırasında bir ara havuza girdi. Buz gibi havada havuza atlayan oyuncunun bu anların görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

kerem-1.jpg

Kerem Bürsin videonun altına yılbaşı mesajı da yayınladı ve şunları yazdı: Sevdiklerinizi bilin, görün, sayın ve sevin! Güzel bir yıl olsun hepimiz için… Yeni yılın ilk günü, topluca herkes için harika bir gün olsun! Video mu?… ’23’e elveda… hepinizi seviyorum! ????????♥️ (gerçekten bir bere emojisi yapmaları gerekiyor… Sana inanıyorum ’24!”

Yaşam