Yolda yürüyen kadını sırtından bıçakladı, "Başka birine benzettim" savunması yaptı

Yolda yürüyen kadını sırtından bıçakladı, "Başka birine benzettim" savunması yaptı
Antalya'da, işe gitmek üzere evinden çıkan Eşe Aktaş, peşinden gelen Emre Kırkuşu tarafından sırtından bıçaklandı. Kırkuşu, Aktaş'ı başka birine benzettiği için bıçakladığını öne sürdü. Kırkuşu, tutuklanarak cezaevine kondu.
Olay, önceki gün saat 05.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi 531 Sokak'ta meydana geldi. Emre Kırkuşu, oteldeki işine gitmek üzere evinden çıkıp, kaldırımda yürüyen Eşe Aktaş'ı takibe aldı. Bir süre yürüyen Aktaş'ın arkasından yaklaşan Emre Kırkuşu, cebinden çıkardığı ekmek bıçağı ile Aktaş'ı sırtından yaralayıp kaçtı. Aktaş'ın yardımına çevrede bulunanlar koştu. Aktaş, çağırılan sağlık ekibince ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ameliyata alınan Aktaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Operasyon düzenleyen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri de Emre Kırkuşu'yu yakalayıp, gözaltına aldı. İfadesinde Eşe Aktaş'ı çöplerden atık toplayan birine benzettiği ve kendisine zarar vereceğini düşündüğü için bıçakladığını öne süren Kırkuşu tutuklandı. (DHA)

Gündem