Yusuf Yazıcı ile Trabzonspor anlaştı iddiası

Yusuf Yazıcı ile Trabzonspor anlaştı iddiası
Trabzonspor, CSKA'da kiralık olarak oynadıktan sonra Lille'e geri dönen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı istiyor.

2019 yaz transfer sezonunda Trabzonspor'dan Lille'e rekor bedelle 18.5 milyon Euro karşılığında transfer olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın üç yıl aranın ardından Süper Lig'e geri dönebileceği belirtildi.

Christophe Galtier'in 2021-2022 sezonunun başında Lille'den ayrılarak Nice'in başına geçmesi Yusuf Yazıcı'nın performansında inanılmaz bir düşüşe neden oldu. Galtier'in ardından göreve getirilen Jocelyn Gourvennec ile yıldızı barışmayan Yusuf Yazıcı, Ocak transfer döneminde Rusya Premier Lig ekiplerinden CSKA Moskova'ya satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı.

CSKA MOSKOVA'DA 12 MAÇTA 8 GOL ATTI

CSKA Moskova'da tarihi bir performans sergileyen Yusuf Yazıcı, 12 resmi karşılaşmada 8 gol atarak yeniden kendini buldu. CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'nın 12 milyon Euroluk satın alma opsiyonunu kullanması ve milli futbolcu yeniden Lille'e geri döndü.

ANLAŞMAYA VARILDI

Ajansspor'da yer alan habere göre, teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği ile harekete geçen bordo-mavili yönetim, bonuslarla birlikte 18.5 milyon euro'ya sattığı Yusuf Yazıcı için Lille'i markaja aldı. Bir süredir çok gizli bir şekilde yürütülen çalışmalarda mutlu sona ulaşıldı. Geçen sezonu Rus kulübü CSKA'da kiralık geçiren 25 yaşındaki Trabzonlu yıldızın kiralanması konusunda Fransız kulübüyle her konuda anlaşmaya varıldı.

Fotomaç'tan Zeki Uzundurukan'ın haberine göre Lille Kulübü ile kiralama konusunda 300 bin euro'ya anlaşma sağlandı. Yusuf Yazıcı'nın; İtalya, Almanya ve Rusya'dan gelen tekliflere rağmen Trabzonspor'u istediği öğrenildi. Habere göre Bordo-mavili kulüp, Yusuf Yazıcı transferini bugün açıklayacak.

Spor