Zafer'den istifa eden Bartu Soral: Bunlarla ne siyaset yapması, ne vatan kurtarması!

Zafer'den istifa eden Bartu Soral: Bunlarla ne siyaset yapması, ne vatan kurtarması!
Zafer Partisi'ne şubat ayında katılıp, 30 Nisan'da istifa eden eski genel başkan yardımcısı Bartu Soral, ortada bir menfaat grubu olduğunu savunarak "Bazı oluşumları ve yönetimdeki etkinliğini tespit ettim. Güven bitti. Çıktım" dedi.

Zafer Partisi’den istifa eden Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Öyle bir menfaat grubu var ki bunlarla ne siyaset yapması, ne vatan kurtarması" ifadelerini kullanan Soral, şunları yazdı:

"Girdim. Çalıştım. Gözlemledim; bazı oluşumları ve yönetimdeki etkinliğini tespit ettim. Güven bitti. Çıktım. Çıkınca gelen organize çirkinlik onay oldu. Ortada öyle bir menfaat grubu var ki bunlarla ne siyaset yapması, ne vatan kurtarması!..”

ekran-resmi-2022-05-03-12-21-06.png

Ekonomist ve yazar Bartu Soral, 22 Şubat'ta Zafer Partisi'ne katılmış ve parti rozetini Genel Başkan Ümit Özdağ takmıştı.

Soral, 30 Nisan'da da Zafer Partisi'nden istifasını Twitter hesabından yaptığı kısa açıklama ile duyurdu. Soral, "Duyduğum lüzum gereği Zafer Partisi'nden ayrıldım. Saygılarımla" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Politika