Zehra Taşkesenlioğlu'ndan 'Mine Tozlu Sineren' açıklaması: İsmimi kasıtlı olarak gündeme getirdi

Zehra Taşkesenlioğlu'ndan 'Mine Tozlu Sineren' açıklaması: İsmimi kasıtlı olarak gündeme getirdi
AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren hakkında açıklama yaptı.

Sedat Peker'in rüşvet iddialarıyla gündeme gelen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren hakkında açıklama geldi.

AKP'li Taşkesenlioğlu, Sineren hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Sineren, katıldığı televizyon programında "Zehra Taşkesenlioğlu vasıtasıyla rüşvet teklifinde bulunulduğunu CİMER'e ilettim" demişti.

Taşkensenlioğlu'nun sosyal medyadan yaptığı açıklamaları şöyle:

"Seçim çalışmaları nedeniyle Mayıs 2018 tarihinde Erzurum'da bulunduğum esnada iş insanı Mine Tozlu Sineren, danışmanım aracılığı ile randevu talebinde bulunmuştur. İlk kez karşılaştığım Sineren'i dinledikten sonra talebinin şahsımla alakalı olmadığını, muhatabı olan Sermaye Piyasası Kurulu ile görüşmesi gerektiğini ve konuya müdahil olamayacağımı belirttim. O tarihten itibaren müfteri Mine Tozlu Sineren ile hiçbir görüşmem olmamıştır.

İftira ve kumpas olayının bir diğer ayağında yer alan Mine Tozlu Sineren, katıldığı televizyon programında ismimi kasıtlı olarak gündeme getirmiş ancak şahsımla ilgili hiçbir delil ortaya koyamamıştır."

Taşkesenlioğlu, şunları da söyledi: "Konu ile ilgili adli ve hukuki süreç başlatarak Mine Tozlu Sineren'in iftiraları hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğumu ifade ederim."

Gündem