Zorbay Küçük'ün raporu ortaya çıktı: Fenerbahçe, Fred için tahkime gidiyor

Zorbay Küçük'ün raporu ortaya çıktı: Fenerbahçe, Fred için tahkime gidiyor
Fenerbahçe'nin 4-3 kazandığı Kayserispor maçının uzatma dakikalarında Fred'e kırmızı kart gösteren karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'ün maç raporu ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin Kayserispor’u 4-3 mağlup ettiği maçın son dakikasında iki kırmızı kart gösteren hakem Zorbay Küçük’ün maç raporu belli oldu.

HaberGlobal'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Zorbay Küçük, Fenerbahçeli futbolcu Fred’in küfür ettiğini ve bu yüzden Brezilyalı oyuncuya doğrudan kırmızı kart gösterdiğini raporuna yazdı. Küçük, Mert Hakan’ı ise şiddetli itirazlarından ötürü ikinci sarı karttan oyundan ihraç ettiğini raporunda belirtti.

Zorbay Küçük’ün bu raporuna göre en az 2 maç ceza alacak Fred için Fenerbahçe Kulübü PFDK cezayı açıkladıktan sonra itiraz edecek.

Fred, maçtan sonra da teknik heyet ve arkadaşlarına, hakeme veya başkasına hakaret içeren bir kelime kullanmadığını ısrarla söyledi.

Fenerbahçe’nin Tahkim Kuruluna yapacağı itirazda Fred’in küfür etmediği ve bunu maç görüntüleriyle tespit edilebileceği vurgulanacak. Böylelikle Fred’in kırmızı kartının iptal edilmesi istenecek. (Kısa Dalga)

Spor