İslam Memiş'ten piyasa uyarısı: Altına dikkat

Piyasa uzmanı İslam Memiş, piyasalarda bu hafta oluşabilecek dalgalanmalara dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Euro ve altında bakılanma sürecinin devam ettiğini belirten Memiş, "Dolar/TL 37,50-41,50 lira, euro/TL 40,50-44,50 lira aralığında dalgalanmasını görebiliriz.Euro/TL kuruna daha çok hareketlilik vermesini bekliyorum" dedi.
Memiş, Merkez Bankası müdahalesi olabileceğini de sözlerine ekledi.

Borsanın sert düşülerini hatırlatan Memiş, geçen haftaki yüzde 7,81'lik kayba dikkat çekti. Memiş, bu hafta borsanın sert düşülerinin devam edebileceğini 8.000-9.500 puan aralığında dalgalanmaların olabileceğini belirtti.

Memiş, ONS altının geçen hafta 2.999 dolar seviyesine gerilediğini ve haftayı 3.023'te kapattığını hatırlattı.
Altın'da yükselişin kalıcı olmadığını belirten Memiş "Bu hafta 2.930-3.030 dolar aralığını takip edeceğim" dedi.

Memiş, Bitcoin'in tepki alımıyla 84.000 dolar seviyesinin üzerine yükseldiğini belirterek bu hafta için "81.000-89.000 dolar aralığını takip edeceğim" dedi.