AKP Milletvekili Baykan'dan sahte diploma çıkışı: 'Dünyanın her yerinde olabilecek bir korsanlık'
Kısa Dalga - AKP Konya Milletvekili Mehmet Baykan, "diploma sahtekarlığına" ilişkin, "Dünyanın her yerinde olabilecek bir korsanlık" değerlendirmesinde bulundu.
'150 yıllık hesap artık aleyhinize döndü'
Baykan, bazı üst düzey bürokratların elektronik imzalarının taklit edilerek düzenlenen sahte belgelerin kamuoyunda yankı uyandırmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Üst düzey bürokratların imzalarını taklit ederek sahte diplomalar, ehliyetler düzenleyen bir çete güvenlik birimlerince yakalanıp yargıya teslim ediliyor. Sahte belge alan kişi sayısı 200. Dünyanın her yerinde olabilecek bir korsanlık söz konusu ve 50 yıl ile yargılananlar var. Hal böyleyken operasyonel gücünü epey kaybetmiş uyuşturucu müptelası sponsorların yemlenmesi ile yayın yapan batıcı tayfa hemen devreye girip 86 milyonun kafasını karıştırmaya çalışan algı çalışması yapıyorlar. Yemezler. Bi bitmediniz (bitmenizi de istemeyiz) ama yerli kadrolar da epey mesafe aldı.
Manşetler ile ülke gündemini zıplattığınız zamanlar artık uf oldu. 150 yıllık hesap artık aleyhinize döndü, bunu görün. Görmek istemediğiniz de aşikar. Siz bilirsiniz.”
HÜDA PAR'lı siyasetçi: Sahte diplomam olduğunu bilmiyordum
CHP'li Karasu'dan sahte diploma çıkışı: 'Balık baştan kokmuş, önce Bakan istifa etmeli'
Bakan yardımcısı Sayan, 10 diplomasından 4'ünü sildi
'Sahte diploma' soruşturmasında Ziya Kadiroğlu'nun ifadesi ortaya çıktı
Sahte diploma skandalı: 199 sanığın hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Kaynak:ANKA
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.